Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Auer Fesztivál  Veszprém Suyoen Kim hegedűestje

Auer Fesztivál Veszprém Suyoen Kim hegedűestje

Bach szólóhegedűre írt művei a hegedűsöknek olyanok, mint a hívő emberek számára a Biblia. Egy élet is kevés a megismerésükhöz, s minden nap új felfedezést, egyre mélyebb megértést kívánnak–kínálnak.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 3. csütörtök, 17:30

Nem is nyílnak meg minden előadó számára egykönnyen, szinte levetik magukról a hatásvadász, divatos előadói megoldásokat. Alázat, tudás, tehetség és még ki tudja mi minden szükséges ahhoz, hogy értő tolmácsolásban hallhassuk őket.

Az idei Auer fesztivál azzal büszkélkedhet, hogy olyan hegedűművész fog megszólaltatni két partitát és egy szólószonátát ebből az örökérvényű sorozatból, akinek játékában mindez egyesül. Suyoen Kim számára az őszinteség, a pózok mellőzése, a nemes, de egyben puritán megszólaltatás a művészi hitvallást is jelenti. Kivételes élmény lesz az ő előadásában, a Bazilikában, ráadásul Antonius Stradivarius 1684-ben készült hegedűjén Bachot hallgatni. S a felhangzó művek között – zárószámként – természetesen ott lesz a valaha írt legpompásabb és leghatalmasabb, hegedűre készült remekmű: a d-moll Chaconne.

Ajánlatunk


Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!