Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Auer Fesztivál  Veszprém Másik évszakok  Aleksey Igudesman és a Mendelssohn Kamarazenekar

Auer Fesztivál Veszprém Másik évszakok Aleksey Igudesman és a Mendelssohn Kamarazenekar

„A viccet komolyan kell venni, a komolyzenében pedig meg kell találni a humort” – vallja Aleksey Igudesman, aki kijárta a klasszikus hegedűiskolát, de komponál és vezényel is.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 3. csütörtök, 20:00

A humort olyannyira komolyan veszi, hogy fellépésein – ahol gondosan felépített paródiákkal, zenei tréfákkal, viccekkel „támad” – a közönség a szó szoros értelmében dől a nevetéstől. Tehetségben persze nincs hiány, azonban zenei műveltségéről is tanúskodik a tény: pár mozdulattal és pár hanggal úgy figurázza ki pl. Mozart stílusát, hogy az nemhogy nem bántó, de a legtalálóbb is, amit eddig hallottunk. Ehhez elengedhetetlen a klasszikus zeneirodalom beható ismerete, de nekünk mégsem kell zeneértőnek lennünk ahhoz, hogy jól szórakozzunk. Fontos megemlíteni: soha nem a zenéből, hanem csak a zenével csinál viccet!

S bár maga Igudesman remek színészi képességek birtokában van, koncertjein többször szerepelt már többek között a speciális humorérzékéről ismert John Malkovich amerikai színész, de Joshua Bell és Gidon Kremer hegedűművészek is. Egy biztos: a legkomolytalanabb estén a legkomolyabb humor vár ránk Igudesman közreműködésével.

Ajánlatunk


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!