Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Átváltozó Egyesület: 4 DIMENZIÓ

Átváltozó Egyesület: 4 DIMENZIÓ

Átváltozó Egyesület: 4 DIMENZIÓ
biztonságos játékkísérlet 10 év fölöttieknek

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. június 6. kedd, 19:00

Kedves Játékosok! Üdvözlünk benneteket. Kezdődjék a felkészülés.
 
A hétköznapokban tapasztalható, szokásos világ nézése közben időnként előfordul, hogy a gondolatok letérnek megszokott pályáikról.  Ilyenkor tekintetünkkel követhetjük őket, ezáltal óvatosan elszakadunk a valóságtól.  Így jutunk el ebbe a 4 DIMENZIÓba. Azonban ahhoz, hogy biztonsággal járjunk ebben a szokatlan térben, néhány játékszabályt mindenképpen le kell fektetnünk:
 
1. Figyeld a jeleket!
2. Ne dönts elhamarkodottan!
3. Hallgass az utasításokra!
4. Vigyázz a saját testi épségedre!
 
Ha ebbe mindannyian beleegyeztek, indulhatunk.

Ez az előadás négy gyerek saját személyes (rém)álomvilágának első nyilvános bemutatója. Egymással összekapcsolódó univerzumok, melyekben jó-, rossz- és semleges szándékú személyek alakítják a hozzájuk érkező játékosok pályáit. Az eredmény egy olyan játékkísérlet, ami folyamatosan változtatja a formáját: kalandpálya, társasjáték, gameplay-videó, szerencsejáték, vetélkedő, challenge, kvízműsor.

„- Mi a közös az összes dimenzióban?
- Hogy mindegyikben van ember.
- Ja várj, ebben nincs is.”

Az Átváltozó Egyesület saját művészetpedagógiai módszertana alapján szervez nyitott szerkezetű játék-eseményeket, nem formális oktatási és szabadidős programokat gyerek, felnőtt és vegyes csoportokkal. Az Átváltozó Színjátszó a 2010 óta működő Tócsa Gyereknyaraltatás vagyis Tábor alapelveinek és a Dinamó Budapest színházi alkotócsoport gyakorlatainak kombinációja.

Az Átváltozó Egyesület hisz abban, hogy a játék mint természetes és népszerű tevékenység, a világ megismerésének és a gondolatiszabadság megtapasztalásának elsődleges eszköze lehet.

Alkotók:
Bremer Miklós
Csepregi Ábel
Antall-Margitta Dóra
Mundruczó Mihály
Cserne Klára
File Csilla
Kliment János

Továbbá a munkát segítették: Az Átváltozó Egyesület tagjai, a Nyitott Képzések Egyesülete, Tócsisz Polisz polgárai, Gombócz Eszter

Ajánlatunk


A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

A boldogságot, a szerelmet, a szeretetet széles e világon, számtalan kalandon keresztül hajszoló, a végső békét azonban mégiscsak kedvese karjai között meglelő Peer Gynt a 19. századi drámairodalom egyik legösszetettebb alakja. A darab színrevitele és befogadása mindig kivételes erőpróba a rendező és néző számára egyaránt.

Ajánló


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!