Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Astrid Lindgren: HARISNYÁS PIPPI
3

Astrid Lindgren: HARISNYÁS PIPPI

Astrid Lindgren: HARISNYÁS PIPPI
Zenéjét szerezte: Georg Riedel
Fordította: Tótfalusi István

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 9. szombat, 15:00

Harisnyás Pippi különös ismertetőjelei: vörös copfos, szeplős, felemás harisnyát és kétszer nagyobb cipőt visel, mint a lába. Rakoncátlan és eleven, de mindig helyén az esze és a szíve. A barátaiért bármit megtenne. Járt már a világon mindenütt, de még sohasem járt iskolába, pedig majdnem tízéves. Ő a világ legerősebb kislánya. Egyedül él otthonában, a Villekulla villában. Mégsem egészen egyedül: vele él pöttyös lova és Nilsson úr, a majom. Aki szeretne megismerkedni evvel a különleges kis emberrel, annak nyitva áll a háza, és a Magyar Színház nézőtere.

A Színdarab bemutatását a Nordiska ApS-szal (Koppenhága) való megállapodás alapján a Theatrum Mundi Színházi és Irodalmi Ügynökséggel kötött szerződés teszi lehetővé.

Az előadás időtartama: 2 és fél óra, egy szünettel.

A zenekarban résztvevő művészek:
BEREC PÉTER, CSERTA BALÁZS, KORMOS JÁNOS,
LUKÁCS GERGELY, MAZURA JÁNOS, OLÁH MÁRTON, PERGER ISTVÁN,
SCHNEIDER SZILVESZTER, SCHNEIDER ZOLTÁN

 

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Ajánló


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!