Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Álomszép Andalúzia-Halloween-i Flamenco Party
2

Álomszép Andalúzia-Halloween-i Flamenco Party

Az andalúziai flamenco tablaok hangulatát idéző színes autentikus előadás külföldi vendégművészekkel!
Nem érdemes kihagyni!
Az előadás végén még a közönséget is megtáncoltatjuk!

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 31. kedd, 19:30

„A flamenco nem csak egy tánc, hanem egy művészi kifejező eszköz a tánc- a zene – és az ének nyelvén. Egy életforma, melyet különböző kultúrák találkozása – eltérő vallású-szokású népek együttélése alkotott, s alakít napjainkig. Folyamatosan változik, fejlődik, hiszen határtalanul befogadó. Annyira komplex, hogy teljességgel szinte megtanulhatatlan. Technikája olyan készségeket, és gyakorlást igényel, hogy a táncok királyának is nevezik, bár ez a gitárjátékára is elmondható lenne.

Mindenki saját ízlésére, egyéniségére formálhatja, a már elsajátított technikát, s kiteljesedhet abban. Titka, hogy megtanuljuk-e úgy alkalmazni, mintha egy nyelv lenne, s létrejön-e a zenész és táncos közötti varázslatos kapcsolat, a lelkünk nyelvén folytatott beszélgetés. Hiszen itt a táncos nem egy állandó ritmusú zenére táncol, hanem irányít, s a zene úgy fog lélegezni, ahogyan a résztvevők.

Célom, nem kifejezetten csak tánc-központú, hanem az engem foglalkoztató gondolatokat szeretném úgy átadni, hogy azokat nyelvektől függetlenül mindenkinek mesélhessem, azzal a művészeti ággal, melyet számomra legkifejezőbbnek találok, és olyan művészekkel együtt, akiknek a flamenco nem csupán a munkájuk, hanem a lélegzetük, szívverésük.” (Pirók Zsófia)

Flamenco gitár, cajón: Andrzej Lewocki

Flamenco tánc, ének, zongora: Mateo El Gallito
Ütőhangszerek: Tar Gergely

Flamenco tánc: Lippai Andrea Harangozó Gyula, EuroPas-díjas, és Köztársasági Érdemkereszttel kitüntetett táncművész

Flamenco tánc: Pirók Zsófia, Az évad legjobb pályakezdő táncművésze díj - 2016

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Ajánló


Mogyeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar és angol felirattal

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!