Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Alma együttes Mikulás koncertje

Alma együttes Mikulás koncertje

Várjuk közösen a Mikulást az Alma együttessel!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. december 3. szombat, 10:00

Az Alma együttes Magyarország  a legnépszerűbb gyermek zenéket játszó együttese, december 6-án 11 órától fergeteges Mikulás napi koncertet ad a Budapest Kongresszusi Központban.

December 6-án mindenkihez megérkezik a Mikulás, ezen a gyermekek - és az örök gyerek felnőttek - számára igen fontos napon, nemcsak az ünnephez kapcsolódó dalokat, de az együttes legnagyobb slágereit is hallhatja a nagyközönség az együttes repertoárjából.

Gyertek el, ünnepeljetek, bulizzatok és várjátok, a Mikulást az Alma együttessel.

Az Alma együttesről:A 17 éve alakult együttes, kezdetben felnőtteknek zenélt, de egy véletlen felkérés kapcsán olyan sikeres gyerekkoncertet adtak, hogy azon nyomban több másik felkérés is érkezett és rövid időn belül azon kapták magukat, hogy már csak szinte gyerekkoncertjeik vannak. Ezért mondják, hogy a gyerekek választották őket.

A csapat számos Fonogram jelöléssel, arany és platinalemezzel büszkélkedhet.

Kedves Szülők!  A 0 - 3 év kor közötti gyermekek részére ölbe ülős jegy váltható 500,- Ft / db áron. Ezeket az ölbeülős jegyeket online nem lehet elérni, kizárólag személyesen elővételben a Belvárosi Színház szervezésén (VII. kerület, Dohány u. 1/a.) vagy az előadás napján a Budapest Kongresszusi Központ pénztárában lehet megvásárolni. Egy felnőtt egy ölbe ülős jegyet vehet, a vásárlásához szükséges bemutatni a helyre szóló jegyeket.

Ajánlatunk


Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!