Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Akaraterő építés Psychophonetica™ és Módszeres Empátia módszerrel

Akaraterő építés Psychophonetica™ és Módszeres Empátia módszerrel

Akaraterő építés - Módszertani bemutató nap Yehuda Tagarral.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 3. szombat, 9:00

Hány olyan embert ismersz, ki szeretne hatékonyabb és tetterősebb lenni? Hány olyat, aki keresi az útját, és nem tudja, mit is akar valójában? Hány olyat, aki tudja mit akar, mégsem képes meglépni, amit kell? Hogyan segíthetsz nekik? Mi az a hét fő lelki gátlás, ami gyengíti az akaratot? Melyiket, hogyan oldhatod fel? Mi áll a halogatás hátterében?

Szemináriumunkon gyakorlatias válaszokat, és világos elméleti modelleket kaphatsz mindezekkel kapcsolatban!

A szeminárium után magabiztos beavatkozásokat tudsz majd tervezni és kivitelezni, az egyébként láthatatlan akaraterő tettre váltása érdekében.
Képzési filozófiánk szerint programjainkon bárkit szívesen látunk Kliensként, miközben - képző intézetként - főként Szakemberek továbbképzésére fókuszálunk. A Klienseket saját ügyeikkel kapcsolatban tudjuk támogatni, míg a Szakembereket az ügyek feldolgozásának módszertanával kapcsolatban szolgálhatunk hasznos információkkal.
A Psychophonetica™ és Módszeres Empátia egy rövidtávú stratégiai Intervenciós módszertan, amelynek révén kliensként 3 ülés alatt egy sor problémával kapcsolatban juthatsz megoldásra- segítőként és kliensként is.

Ha még nem ismered a Módszeres Empátiát, és érdekel, hogyan bővítheti a szakmai palettádat, jelentkezz programjainkra!
Miről szól a délután?
Bemutatjuk a módszer alapjait és demo coaching ülés keretében a gyakorlatban is demonstráljuk mit lehet elérni egy alkalommal.
Miről szólnak a Psychophonetica™ és Módszeres Empátia demo napok?
Yehuda Tagar, a módszertan alapítója Magyarországon szakmai szemináriumot tart terapeutáknak, coach-oknak és más segítő foglalkozásúaknak. A foglalkozás célja megismertetni a szakmai közönséggel ezt a módszert, és kedvet adni a tanulmányozásához, megismeréséhez. Megmutatni azt, hogy mire ad választ, amire az eddig ismert módszerek nem.
Bemutatjuk a módszer alapjait 1-én, majd 3 témában (függőség, akaraterő, önszeretet) kiemelten mutatjuk meg elméletben és demo coaching ülés keretében a gyakorlatban is, mit lehet elérni adott témában egy alkalommal.

A módszerrel feldolgozható témák a teljesség igénye nélkül: önismeret, életmód, kiégés, krónikus fáradtság, függőségek, hivatás- és útkeresés, világnézeti és/vagy spirituális válság, önbizalom növelése, személyes hatékonyság fokozása, nyilvános beszédtől való félelem, döntési helyzetek és a helyes döntés meghozása, megbánt döntések feldolgozása, trauma, bántalmazás (szexuális és egyéb abúzus), konfliktusok kezelése (belső, munkahelyi, párkapcsolati, családi), reakciók és indulatok kezelése (kirobbanó és besülő típusúak is), kivetítések (projekciók) visszavonása, gyász stb. - Képzési filozófiánk szerint programjainkon bárkit szívesen látunk Kliensként, miközben - képző intézetként - főként Szakemberek továbbképzésére fókuszálunk. A Klienseket saját ügyeikkel kapcsolatban várjuk, míg a Szakembereket az ügyek feldolgozásának módszertanával kapcsolatban szolgálhatunk - másnap már a praxisukban használható információkkal.

Bővebben: www.modszeresempatia.hu

Ajánlatunk


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Ajánló


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!