Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


After Crying - Errata / CAFe 2017

After Crying - Errata / CAFe 2017

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 17. kedd, 19:30

Az együttes tagjai: Bátky Zoltán – ének, Egervári Gábor – fuvola, Erös Csaba – billentyűs hangszerek, Horváth András Ádám – gitár, Madai Zsolt – dob, Pejtsik Péter – cselló, basszusgitár, hegedű, ének, Winkler Balázs – trombita

 

Az After Crying tizenegy albuma, három koncertlemeze, két DVD-je, számtalan hazai és külföldi koncertje bizonyítja, hogy az olyan zenei kategóriák, mint amilyen a „komoly” és a „könnyű”, nem kizárólagosak. A harminc éve alapított együttes nem nosztalgiakoncertre készül, saját tévedései felett fog nyilvános önkritikát gyakorolni. E tévedések persze nem kizárólag az After Crying alkotóit jellemzik – mindannyiunk tévedéseire, téves eszméinkre, önáltatásainkra láthatunk rá.

A Budapest Music Centerrel közös program.

Ajánlatunk


elkafkásodás két részben

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Móricz Zsigmond története nagyon is időtálló témát jár körül: hogyan irányítják a nők a férfiakat a háttérből? A darab végére kiderül, az asszonyok furfangja nem csak napjainkban, a régi időkben sem ismert határokat.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!