Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


A párkapcsolat 4 évszaka - Hogyan újítsuk meg párkapcsolatunkat hét gyakorlati lépésben?

A párkapcsolat 4 évszaka - Hogyan újítsuk meg párkapcsolatunkat hét gyakorlati lépésben?

A tartós és boldog párkapcsolat titkairól Szikora Brigittával, a Napfényes Gyógyközpont terapeutájával.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. július 27. csütörtök, 19:00

Az ember társas lény:természetünknél fogva párt választunk, majd elköteleződünk egymás mellett egy életen át. Tartós kapcsolatainkban (akár pár, akár baráti) előbb-utóbb találkozunk és bőrünkön tapasztaljuk a nehézségeket és az örömöket.

Minden kapcsolatnak vannak könnyebb és nehezebb időszakai.Van, amikor rajongunk egymásért, máskor inkább eltávolodunk egymástól.
Úgy váltakozik ez, mint a természet évszakai: a tavasz, a nyár, az ősz és a tél.

Minden párkapcsolati évszaknak megvannak a jellemzői: ilyen például a szerelem, az elhidegülés, az örömteliség, a bizalmatlanság, vagy az elégedettség …
A workshop betekintést nyújt a kapcsolatokban várható természetes változásokba, a velük járó megnyilvánulásokba, érzelmi állapotokba, és segítséget ad abban, hogyan újítsuk meg házasságunkat hét gyakorlati lépésben!

A worksop társ-, baráti és munkatársi kapcsolatok ápolására egyaránt alkalmas.

„Semmi sem képes olyan hatékonyan felolvasztani a kapcsolat jegét a házasságban, mint a valódi szeretet.”
(Gary Chapman)

Ajánlatunk


Van, hogy muszáj mindenestül elmerülni egy igazi klasszikus világában: a Szegedi Kortárs Balett családi mesebalettje erre ad lehetőséget a família minden tagjának.

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos kulisszái mögé enged betekintést.

Ajánló


Angélique Kidjo dalaiban szívesen működnek közre a jazz, a soul, a pop világsztárjai, és ugyanúgy örömmel dolgozik együtt fiatal producerekkel,…

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!