Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


A nők iskolája
2

A nők iskolája

Molière: A nők iskolája

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 4. szombat, 19:00

A nők iskolája című darab első pillantásra akár olyan érzést is kelthet, mintha szerzője nem tartaná túl sokra a nőket, de közelebbről megvizsgálva kiderül, hogy ez korántsem igaz. Egy Arnolphe nevű idősödő alak azt hiszi, ha tudatlanságban és a külvilágtól elzárva tartja a nevelt lányát - akit magának tartogat -, a bután maradt kislány könnyű eset lesz, engedelmes és hű feleség. De a lány éppenséggel nem a nevelőapa által feladott leckét tanulja meg, számára a nők iskolájává annak elsajátítása válik, hogyan kövesse a saját érzéseit, még akkor is, ha az öreg férj-jelölt ezt minden áron meg akarja akadályozni. Arnolphe taktikája visszaüt, a zsarnoki nevelőapát állandó gyanakvás és üldözési mánia keríti hatalmába.

Ajánlatunk


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Ajánló


3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!