Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


A manóvizsga

A manóvizsga

Donizetti - Németh Virág: A manóvizsga
Mese zenével

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 25. csütörtök, 15:00

Legújabb, kicsiknek szánt bemutatónk az ’És közben szól a dal…’ című nagysikerű operánkhoz hasonlóan egy varázslatos univerzumba kalauzolja közönségét. Ez az univerzum pedig nem más, mint a klasszikus operák világa, sajátos, kortárs csavarral megtoldva. A gyerekek ezúttal Donizetti dallamaival ismerkedhetnek meg – és tehetik mindezt észrevétlenül, számukra is élvezhető, szerethető köntösbe csomagolva. Előadásunk ügyesen ötvözi a klasszikus és a modern stílust, ezzel is bizonyítva, hogy a régi és az új szépen megfér egymás mellett, sőt, olyan egységet alkot, mellyel egyformán megszólítható kicsi és nagy, fiatal és idős – egyszóval igazi színházi élmény születik.

Ajánlatunk


A világszerte ünnepelt német szoprán, Marlis Petersen lesz a Nemzeti Filharmonikus Zenekar szólistája azon a hangversenyen, amelyen az együttest főzeneigazgatója, Vashegyi György a bécsi Musikverein nagytermében vezényli 2025. március 5-én.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!