Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


A manóvizsga

A manóvizsga

Donizetti - Németh Virág: A manóvizsga
Mese zenével

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 25. csütörtök, 15:00

Legújabb, kicsiknek szánt bemutatónk az ’És közben szól a dal…’ című nagysikerű operánkhoz hasonlóan egy varázslatos univerzumba kalauzolja közönségét. Ez az univerzum pedig nem más, mint a klasszikus operák világa, sajátos, kortárs csavarral megtoldva. A gyerekek ezúttal Donizetti dallamaival ismerkedhetnek meg – és tehetik mindezt észrevétlenül, számukra is élvezhető, szerethető köntösbe csomagolva. Előadásunk ügyesen ötvözi a klasszikus és a modern stílust, ezzel is bizonyítva, hogy a régi és az új szépen megfér egymás mellett, sőt, olyan egységet alkot, mellyel egyformán megszólítható kicsi és nagy, fiatal és idős – egyszóval igazi színházi élmény születik.

Ajánlatunk


zenés átirat két részben

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Ajánló


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!