Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


A MAGYARNÓTA ÜNNEPNAPJA, DANKÓ PISTA 160., a RAJKÓ ZENEKAR 65. SZÜLETÉSNAPI GÁLAKONCERTJE

A MAGYARNÓTA ÜNNEPNAPJA, DANKÓ PISTA 160., a RAJKÓ ZENEKAR 65. SZÜLETÉSNAPI GÁLAKONCERTJE

Magyarnóta sztárparádé - egy életre szóló élmény!  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 16. szombat, 16:00

Minden idők legnagyobb ilyen rendezvénye a MAGYARNÓTA ÜNNEPNAPJA! - ráadásul DANKÓ PISTA 160., a RAJKÓ ZENEKAR 65. születésnapja és 12 DANKÓ PISTA ÉLETMŰ-DÍJ ÁTADÁSA!

Nyugodtan hozza el gyermekeit, unokáit is, had ismerjék, szeressék meg a magyarnóta színes zenei és érzelmi világát! A Magyarnóta Ünnepnapja minden évben hivatalosan is Dankó Pista születésnapja - amikor találkoznak a magyarnóta szerelmesei - a legnagyobb kedvencekkel, s a tehetséges fiatalabb művészekkel!
Ezen a napon jelenik meg a RAJKÓ ZENEKAR ÚJ CD LEMEZE -  ÉRZELMEK MUZSIKÁJA címmel, mely csak ekkor, itt kedvezményesen vásárolható, s a közreműködök dedikálják azt Önnek!

A látványos rendezvényt a MUSICA HUNGARICA PRODUKCIÓ hozta létre. Ne szalassza el, mert a következőre egy évet várhat...:)

Megvásárolható VIP jegyek extrákkal.

Helyszín: Budapest Kongresszusi Központ

 

Ajánlatunk


Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos kulisszái mögé enged betekintést.

Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék a Csókos asszony címszerepét játssza. Ünneplik őt meg eljegyzését Dorozsmay Pista zeneszerzővel. A vőlegény azonban átmulatja az éjszakát, zálogba csapja a jegygyűrűket, és megszökik Rica Macával. A botrányos megcsalatás után érkezik Tarpataky báró, a híres mecénás. Katónak pedig dönteni kell: palota és gazdagság, csillogással kecsegtető siker vagy a szegényes bérházban eltöltött élet boldogságra vágyakozva. Zerkovitz Béla egyik legnépszerűbb, örökzöld, operettje csupa humor, szenvedély, szerelem, színház a békebeli Pestről, amikor olyan slágerek csendülnek fel többek között, mint az Asszonykám, adj egy kis kimenőt, az Éjjel az omnibusz tetején, a Gyere, te nímand, a Mi, muzsikus lelkek, valamint a műfaj és a darab emblematikus dala, a Van a Bajza utca sarkán... kezdetű sláger.

A Drezdai Staatskapelle nemcsak a világ egyik legrégebbi zenekara, de az egyik legjobb is: az utóbbi évtizedekben olyan karmesterek álltak az élén, mint Giuseppe Sinopoli, Bernard Haitink, Fabio Luisi és Christian Thielemann.

Ajánló


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!