Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


A HARLEQUIN TITKA
3

A HARLEQUIN TITKA

Kedves közönségünk, amint már megszokhatták, minden évben teljesen új műsorral érkezünk Önökhöz. Ettől a hagyománytól ebben az évben sem térünk el.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 21. vasárnap, 15:00

Bebizonyítjuk, hogy lehet és szükségszerű ötvözni a hagyományos régi cirkuszt a jövő ” újcirkusz ” stílusával, hisz minden újnak az alapja a hagyományokra épült cirkusz és mindezt megfűszerezzük egy mesés világgal, a Harlequin varázslatos világával, melyben egy titokra is fény derül.
Világszámokból nem lesz hiány. Nemzetközi gálaműsorunkban fellépnek, légtornászok, akrobaták, szemfényvesztő illúzionisták, hófehér paripák, oroszlánok, púpos tevék, lámák, zebrák, kecskék és más egzotikus állatok is láthatóak lesznek a porondon.
Új szuper műsorunk címe ” A Harlequin titka ” az elmúlt évek legjobb cirkuszműsora, melyet csak az Eötvös cirkusz képes életre kelteni.
Ne hagyja ki! A szórakozás garantált! Minket a név kötelez!
A világhírű Eötvös Cirkusz, a Családok cirkusza, 2017-es évadában sok újszerűséggel lepi meg a kedves közönséget!!!  Cirkusz új társulatával, Tisztelettel várja a cirkuszt szerető Közönséget! Tisztelt Hölgyeim és Uraim, kedves Gyerekek! Bízunk, hogy ez évi műsorunk is elnyeri tetszésüket és felejthetetlen élménnyel gazdagodnak.
Ehhez kívánunk Önöknek kellemes szórakozást.
Infóvonal: 06 30 401 95 07

Ajánlatunk


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Ajánló


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!